Kapschuur

Kapschuren zijn overkappingen met een mogelijkheid voor een dakpannen dak. Ze zijn samen te stellen in heel veel verschillende uitvoeringen. Bekijk ze snel hieronder!

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Kapschuur

Een kapschuur voor in je achtertuin koop je natuurlijk bij Hekwerkonline. Bij ons vind je kapschuren en andere overkappingen in diverse afmetingen én met de mogelijkheid om dakpannen op het dak te leggen. Een kapschuur geeft je tuin extra karakter en een mooie zit- en opslagplek. Door het schuin aflopende dak ben je bovendien nog beter beschut tegen regen, wind en zon.

Houten kapschuur

De kapschuren van Hekwerkonline zijn gemaakt van Douglas hout en je hebt hierbij keuze uit twee verschillende houtbehandelingen: zwart geïmpregneerd en onbehandeld. Douglas hout geeft na verloop van tijd een iets rozige tint, het zwart geïmpregneerde hout blijft uiteraard zwart. Door het hout krijgt je kapschuur een natuurlijke en robuuste uitstraling, waardoor het perfect past in een landelijke setting, maar ook goed tot zijn recht komt in een woonwijk.

Verschillende afmetingen

De kapschuur is beschikbaar in verschillende maten. Allemaal hebben ze standaard een hoogte van 280 cm, dit kun je uiteraard ook nog afzagen als je de kapschuur lager wilt hebben. Daarnaast heb je de keuze uit drie verschillende maten: 400cm (breedte) bij 250cm (diepte), 500cm bij 250 cm en 600cm bij 250cm. Genoeg ruimte dus om een prachtige zitplek te creëren!

Kapschuur bouwpakket

De kapschuur wordt geleverd in een bouwpakket in een van bovenstaande afmetingen, je hebt dan zelf de vrijheid om de palen af te zagen zodat het helemaal aan jouw wensen voldoet. Voor de stabiliteit en levensduur van je kapschuur is het belangrijk dat het op een fundering gemonteerd wordt. Die fundering wordt niet meegeleverd bij het bouwpakket, die kun je los bestellen. De betonpoeren voor de fundering kun je natuurlijk wel gewoon bij ons bestellen.

Klik op de kapschuur om te zien wat er exact meegeleverd wordt bij je bestelling. Voor ander benodigd gereedschap of toebehoren voor je kapschuur kun je ook bij Hekwerkonline terecht.

Kapschuur met of zonder wanden

Je kunt de kapschuren aan de zij- of achterkant(en) dichtmaken met een houten wand. Je kunt dit zelf eenvoudig aangeven op het moment dat je de kapschuur in je winkelwagen plaatst. Kies daar voor een kapschuur zonder wanden, met alleen een achterwand, met achterwand en één zijwand of met achterwand en twee zijwanden. Met de wanden creëer je meer privacy en houd je ook regen en wind buiten.

De wanden zijn ook nog naar eigen smaak samen te stellen. Er is keuze uit zwarte geïmpregneerde wanden en onbehandelde wanden. Beide opties zijn vervaardigd uit douglas hout. Bovendien kun je kiezen of je het Zweeds Rabat enkelzijdig of dubbelzijdig wilt hebben. Bij dubbelzijdig zie je dus zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant het mooie overlappende effect van Zweeds Rabat.

Advies nodig?

Heb je advies nodig bij de keuze voor de juiste afmetingen en de juiste samenstelling? Of twijfel je over de beste manier om de kapschuur in je tuin te plaatsen? Dan ben je bij onze klantenservice aan het juiste adres. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles over onze producten en de juiste montage vertellen. Vergeet ook niet om een review achter te laten als je alles geplaatst en gemonteerd hebt, we horen graag wat je ervan vindt!

Veelgestelde vragen
Wat is een kapschuur?

Een kapschuur is een overkapping met een schuin dak.

Hoeveel kost een kapschuur?

Een kapschuur kost gemiddeld €1500,-