Schommels

De schommels van Hekwerkonline zijn bedoeld om buiten te plaatsen. Ze zijn daarom perfect voor in je achtertuin. De houten schommels zien er daarnaast ook mooi uit en geven een enigszins natuurlijke, maar moderne uitstraling aan je tuin.

4 producten

Filter
per pagina

4 producten

Filter
per pagina

Schommel

Tijd voor een schommel in je tuin? Je bestelt ‘m gewoon bij Hekwerkonline! Je kunt bij ons kiezen uit meerdere houten schommels, of je nou een enkele schommel zoekt of een driedubbele. En welke accessoires je er ook onder wil hangen. Bekijk ons aanbod, kies je favoriet en maak je kind(eren) blij!

Schommels voor buiten

De schommels in ons assortiment zijn bedoeld om buiten te plaatsen. Ze zijn daarom perfect voor in je achtertuin. De houten schommels zien er daarnaast ook mooi uit en geven een enigszins natuurlijke, maar moderne uitstraling aan je tuin. Heb je een schutting, overkapping of tuinhuis? Kies dan voor een schommel van dezelfde houtsoort en in dezelfde kleur, voor een mooi geheel.

Verschillende soorten schommels

Je kunt bij een schommel kiezen uit verschillende accessoires. Je kunt voor een klassieke schommel gaan, een nestschommel of ringen. Als je voor een bredere schommel gaat kun je ook een combinatie van meerdere accessoires maken. Daarnaast is het mogelijk om een ‘lege’ schommel te bestellen, als je zelf al een schommel en touw thuis hebt liggen. Dan krijg je het frame inclusief beugels om je eigen schommel(s) aan te bevestigen.

Vrijstaande schommel of aanbouwschommel

Als je veel ruimte hebt kun je een vrijstaande schommel los in je tuin plaatsen. Heb je wat minder ruimte, dan kan een aanbouwschommel uitkomst bieden. Die kun je direct aan de muur bevestigen. Aan de andere kant van de schommel staat dan uiteraard nog wel een steunpilaar om de balk te ondersteunen. Bij een vrijstaande heb je twee stevige steunpilaren/palen om ervoor te zorgen dat je schommel goed vaststaat.

Enkelzits, dubbelzits, driezits en vierzits

Omdat samen schommelen het leukst is heb je bij ons naast eenzits schommels ook dubbelzits, driezits en vierzits schommels. Aan jou dus de keus hoeveel je er naast elkaar wil hebben! Ook het type schommel kan dus variëren, waardoor je bijvoorbeeld een gewone schommel naast een nestschommel hangt. Alsof dat nog niet genoeg is kun je een glijbaan toevoegen aan het geheel. Dan creëer je je eigen speeltuin!

Nog meer speeltoestellen

Wil je nog meer speeltoestellen aan je tuin toevoegen? Kijk dan snel tussen ons complete assortiment. We hebben namelijk ook zandbakken, speelhuisjes en nog veel meer! Alles om je kinderen te vermaken dus. Wil je ze daarnaast ook een veilige ondergrond bieden? Dan bestel je eenvoudig een kunstgrasmat bij ons.

Een schommel kopen bij Hekwerkonline

Zoals je van ons gewend bent kun je je schommel eenvoudig en snel bij ons bestellen. Voor vragen over je bestelling, of over onze producten in het algemeen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.