Sierpoorten

Bij elk sierhekwerk een mooie sierpoort. Maak snel een keuze uit een ruime assortiment sierpoorten.

8 producten

Filter
per pagina

8 producten

Filter
per pagina

Sierpoorten van Hekwerkonline

Wil je graag een poort aanschaffen bij je sierhekwerk, een sierpoort? Bij Hekwerkonline ben je aan het perfecte adres, je hoeft niet verder te zoeken. De sierpoorten van Hekwerkonline hebben een fraaie uitstraling en zijn van goede kwaliteit. De poorten zijn geproduceerd uit verzinkt staal en daarna gepoedercoat. Dit geeft de sierpoorten van Hekwerkonline een lange levensduur. Bij elk type sierhekwerk hebben wij een sierpoort die perfect matcht. Ben je ook benieuwd naar de verschillende sierpoorten in ons assortiment? Neem gerust een kijkje en maak je keuze.

Verschillende soorten sierpoorten

Sierpoorten van Hekwerkonline zijn verkrijgbaar in een aantal soorten en maten. Zo onderscheiden we verschillende soorten sierhekwerk – en dus onderscheiden we ook verschillende soorten sierpoorten. Bij Hekwerkonline kan je kiezen uit de onderstaande sierpoorten:

De verschillende sierpoorten zijn er in een enkele en dubbele variant. We hebben dus een enkele sierpoort en een dubbele sierpoort. Van de Sagitta, Vesta en Sol poorten hebben we een enkele poort en een dubbele poort. Aurora en Ceres is alleen beschikbaar in een enkele variant. Ook qua hoogte valt er een keuze te maken in de sierpoorten van Hekwerkonline. We hebben de sierpoorten in de hoogtematen van 100 en 120 centimeter.

Sierpoorten worden vaak toegepast bij woonhuizen. Misschien wel bovengemiddeld vaak bij de mooie en typische jaren ’30 stijl. De sierpoorten van Hekwerkonline zijn hiervoor uiterst geschikt. De dubbele sierpoort wordt vaak gebruikt voor de oprit van een woonhuis.

Sierpoort pakket compleet

Zoals ook de andere poorten in ons assortiment – bijvoorbeeld de dubbelstaafmat poort of de professional poort – worden de sierpoorten geleverd in één verpakking. Als het ware een compleet pakket. In dit pakket zitten de standaard onderdelen die samen de sierpoort vormen. Dat is gemakkelijk voor jou als klant. De onderstaande onderdelen zitten standaard in een sierpoort pakket van Hekwerkonline:

  • Poortpalen
  • Poortvleugel
  • Grondgrendel (voor de dubbele poort)
  • Scharnieren
  • Slot en beslag
  • Slotvanger (voor de dubbele poort)
  • Afdekdoppen

De sierhekwerk poorten zijn dus verkrijgbaar in de hoogtematen van 100 en 120 centimeter. De breedte van de enkele poorten is zo’n 100 centimeter. Ideaal voor in de voortuin om toegang te verschaffen tot je perceel. De dubbele sierpoorten zijn verkrijgbaar in 300 centimeter breedte. Een van de meest gebruikte situatie voor de dubbele sierpoort is de oprit van een woonhuis. Kortom: voor iedere wens hebben wij een type sierhekwerk.

Sierpoorten dien je vast te zetten in beton. Dit voor een stevig geankerde paal waar de vleugel in hangt. Hekwerkonline heeft snelbetonmortel in het assortiment.

Elektrische sierpoorten

Wij gaan voor grenzeloos gemak en dat is wat een elektrische sierpoort je biedt. Waarom? Daar kunnen we wel een situatie voor schetsen. Je komt van je werk na een lange (of wat kortere) dag en het regent. Niet zo gek in Nederland. Je wil met de auto de oprit oprijden, maar de poort moet nog geopend worden. Met een elektrische sierpoort van Hekwerkonline hoeft dat niet meer. Je belt de poort open of drukt op de afstandsbediening. Dat is nog eens gemak. Ook op de pagina voor design poorten kan je een elektrische sierpoort uitzoeken.

Sierpoort kleuren

Beschikbare kleuren voor onze sierpoorten. Daar kunnen we kort over zijn. De sierpoorten die wij standaard op voorraad hebben liggen in ons magazijn zijn zwart. Dat is toch de meest gemaakte keuze in het sierhekwerk. Wil je toch een andere kleur? Ook dat is geen probleem. Bij Hekwerkonline kan je sierpoorten krijgen in een door jou gewenste kleur. Kijk hiervoor even op de pagina met sier- en designpoorten en ontwerp je eigen poort.

De service van Hekwerkonline

Heb je vragen of wil je advies voordat je bij ons een sierpoort aanschaft? Wacht niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Wij kunnen alle vragen beantwoorden, ook die over sierpoorten. Vragen stellen of advies krijgen, kan via de telefoon of email. Nadat jij je sierpoort bestelt, is deze tussen 3 tot 5 dagen bij jouw in huis bezorgd. Alle poorten liggen te wachten op jou in ons magazijn.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.