Afdeklatten

Voor elke schutting hebben wij een bijpassende afdeklat. Hekwerkonline heeft het grootste assortiment tuinafscheiding van Nederland.

7 producten

Filter
per pagina

7 producten

Filter
per pagina

Afdeklatten voor je schutting

Ben je op zoek afdeklatten voor jouw schutting bij Hekwerkonline! Wij hebben afdeklatten in verschillende houtsoorten, zoals douglas, grenen, hardhout, zwart grenen en bruin grenen. 

Waarom zou je afdeklatten gebruiken voor je schutting?

Een afdeklat voor je schutting gebruik je niet alleen voor de afwerking maar ze beschermen ook je schutting. Ze houden regen, sneeuw en de zon tegen, waardoor je schutting langer mooi blijft. Zo hoef je minder vaak te klussen en heb je langer plezier van je schutting.

Hoe zet je afdeklatten op je schutting?

Het monteren van je afdeklatten op je schutting is een eenvoudig klusje. Je schroeft of spijkert ze gewoon bovenop de tuinschermen. Zorg ervoor dat je ze gelijkmatig verdeelt en goed vastzet. Met het juiste gereedschap en een beetje handigheid ben je zo klaar en ziet je schutting er meteen veel beter uit.

Kies vandaag nog afdeklatten van Hekwerkonline en maak je schutting helemaal af. We hebben ze in allerlei houtsoorten en kleuren, dus er zit altijd wel iets voor jou bij.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.