Betonplaten

Ontdek de duurzame betonplaten van Hekwerkonline voor uw tuin- en terreinafscheidingen.

8 producten

Filter
per pagina

8 producten

Filter
per pagina

Betonplaten voor je schutting

Ben je op zoek naar betonplaten voor jouw schutting bij Hekwerkonline.nl! Beton is een sterk en duurzaam materiaal dat uitstekend geschikt is als fundament voor een solide schutting. Het biedt niet alleen een stevige basis, maar is ook bestand tegen vocht en gaat lang mee, wat ervoor zorgt dat jouw houten tuinafscheiding goed beschermd blijft en de levensduur ervan verlengt.

Betonplaten zijn de basis

Onze betonplaten dienen als een betrouwbare ondersteuning voor jouw houten schutting. Je hebt zelf de vrijheid om de diepte van de platen te bepalen en hoeveel ervan zichtbaar blijft boven de grond. Op deze manier profiteer je van de stabiliteit van beton als fundament, zonder dat het te veel opvalt in jouw tuin.

Verschillende soorten onderplaten voor je schuttingen

De betonplaten van Hekwerkonline zijn verkrijgbaar in grijze en antraciete kleuren, zodat je zelf de gewenste sfeer kunt creëren voor jouw hout beton schutting. Ook is de mogelijkheid te kiezen voor een gladde betonplaat of een onderplaat met een rotsmotief.

Monteren van betonplaten

Voor het plaatsen van een schutting met betonplaten zijn betonpalen nodig als stevige ondersteuning. Let bij het kiezen van de betonplaten op de hoogte van het tuinscherm dat je wilt combineren. Met onze lagere betonplaten kun je bijvoorbeeld een tuinafscheiding van 180 x 180 cm erboven plaatsen. Wil je dat het beton een deel van de schutting vormt? Dan zijn één of meerdere betonplaten met een patroon een goede optie. Bij één betonplaat met patroon past bijvoorbeeld een tuinafscheiding van 150 cm hoog. Als je kiest voor twee betonplaten boven elkaar, dan heb je een tuinafscheiding van 130 cm hoog nodig. Onze tuinafscheidingen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtematen, zodat je de perfecte combinatie kunt samenstellen voor jouw tuin.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.