Tuingaas

Tuingaas van Hekwerkonline: de beste prijs kwaliteit verhouding! En supersnelle levering!

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Tuingaas van Hekwerkonline

Tuingaas (ook wel gaashekwerk genoemd) is een perfecte oplossing om een groot perceel te voorzien van een afscheiding. Waarom is tuingaas hier dan zo geschikt voor? Ten eerste is tuingaas een zeer kostenefficiënt product, met andere woorden: gaas hekwerk is goedkoop – vooral in vergelijking met andere oplossingen om je perceel af te rasteren. Daarnaast is tuingaas eenvoudig te monteren. Het product is licht van gewicht en daarom handzaam. Er zijn maar drie onderdelen (het gaas, de houten palen en krammen) en er zijn geen speciale gereedschappen nodig voor het monteren van gaas.

Kortom: gaas hekwerk van Hekwerkonline is de keuze voor een voordelige tuinafscheiding.

Kleuren tuingaas

Tuingaas is bij Hekwerkonline te verkrijgen in een tweetal kleurstellingen. Wij hebben het gaas hekwerk in de kleur groen (ral 6005) en de kleur grijs (ral 7016). Feitelijk zien we dat de vraag naar deze kleurstellingen de lading wel dekt. De groen gaashekwerken zien we vooral in een landelijke omgeving. Tientallen, soms wel honderden meters (wei)land worden omheind met ons tuingaas. De grijze variant zien we toch meer in woonwijken en dus bij mensen in de (voor)tuin. Hier wordt het gaas toegepast als afrastering, maar ook om bijvoorbeeld kippen te hokken.

Afmetingen tuingaas

Het tuingaas van Hekwerkonline is verkrijgbaar op rollen. Dit maakt het versturen van het gaas eenvoudig en daarom voordelig – het wordt bezorgd met de pakketdienst. Mocht je de rollen gaas tegelijk bestellen met hekwerk, dan leveren wij het gaas op een pallet mee. De rollen zijn verkrijgbaar op 10 en 25 strekkende meter. Op deze manier kan in principe elk project efficiënt van tuingaas worden voorzien. We hebben de verschillende rollen gaas hekwerk in een drietal hoogtes beschikbaar:

  • 80 centimeter
  • 100 centimeter
  • 120 centimeter

Beide kleuren gaas hekwerk zijn beschikbaar in de bovenstaande hoogtes.

Pluspunten van tuingaas?

Tuingaas heeft een aantal voordelen boven andere soorten van tuin- of erfafscheiding. Om deze reden is het een veelgemaakte keuze. Wij van Hekwerkonline onderscheiden de onderstaande punten als voornaamste voordelen van dit type afscheiding:

  • Eenvoudig en snel zelf te plaatsen
  • Goede prijs
  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Lichte begroeiing is mogelijk
  • Het tuingaas heeft doorkijk

De bovenstaande punten zijn de pré’s voor gaashekwerk.

Toepassingen van gaashekwerk

Gaas hekwerk kan in veel gevallen worden toegepast. Zo is een voor de hand liggende toepassing het omheinen of afrasteren van een erf of tuin. Daarnaast zien we dat tuingaas regelmatig gebruikt wordt om een hok te maken voor huisdieren zoals konijnen of hamsters. Ook wordt het toegepast om groen tegen aan te laten groeten, voor een natuurlijke look in de tuin. Door de hoogte van het gaas hekwerk is dit product vooral in gebruik als aanduiding van een erfgrens.

Keuzemogelijkheden voor tuingaas:

Tuingaas kan met een houten paal en krammen geïnstalleerd worden. Eenvoudig en snel. We hebben een aantal producten die optioneel kunnen worden toegevoegd aan het tuingaas. Eén van de mogelijkheden is versteviging aanbrengen rond de palen, zodat het gaashekwerk netjes en stevig in de grond blijft staan. We hebben hiervoor de volgende mogelijkheden:

Tevens kan een tuinpoort van metaal worden toegepast als doorgang. Hiervoor hebben we verschillende modellen in verschillende hoogtes en breedtes. Voor elke afscheiding van tuingaas een oplossing.

Advies nodig?

Heb je vragen over gaashekwerk? Of wil je advies over dit product? Geen enkel probleem. Wij kunnen al je vragen over gaashekwerk beantwoorden of je voorzien van advies over dit product. Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur per telefoon, en eigenlijk 24 uur per dag via de email. Vragen over een ander product beantwoorden wij ook met alle plezier.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.