Steenkorven

Een “stenen schutting” is een unieke manier om jouw tuin af te sluiten van de buitenwereld. Schanskorven worden steeds meer gebruikt als tuinafscheiding. De meest populaire variant van de schanskorven zijn de steenkorven.

6 producten

Filter
per pagina

6 producten

Filter
per pagina

Wat zijn steenkorven?

Steenkorven bestaan uit een stalen hekwerk, waarbij er vaak gebruik wordt gemaakt van dubbelstaafmat hekwerk. De stalen draden worden aan elkaar gelast, dit wordt een schanskorf genoemd. Deze schanskorfven wordt vervolgens gevuld met stenen, hierdoor ontstaan er steenkorven.

Voordelen van steenkorven

Door de combinatie van het staal van de schanskorf en de stenen waarmee de steenkorf gevuld is, is de tuinafscheiding erg stevig en sterk. Ook zorgt de combinatie van deze twee materialen voor een strakke en moderne uitstraling in jouw tuin. De steenkorven hebben een zeer lange levensduur, door het natuurlijke materiaal waarvan deze gemaakt zijn. Daarnaast is de steenkorf schutting onderhoudsvrij, aangezien schilderen bijvoorbeeld niet nodig is.

Zelf jouw steenkorf schutting plaatsen

Onze steenkorven zijn zelf te plaatsen in jouw tuin. Voor de montage van jouw steenkorf schutting heb je in ieder geval de volgende materialen nodig:

  • Een set van twee panelen voor steenkorven
  • Palen voor steenkorven
  • Draadankers
  • snelbeton of betonmortel

 

Combineren van de steenkorven tuinafscheiding

Naast tuinafscheiding van steenkorven bieden wij bij Hekwerkonline andere soorten tuinafscheiding aan. Wil je bijvoorbeeld jouw steenkorven tuinafscheiding combineren met een houten schutting of bamboe schutting? Bij Hekwerkonline zijn er tal van mogelijkheden om steenkorven te combineren met schuttingen. Een gecombineerde tuinafscheiding voegt een unieke uitstraling toe aan jouw tuin.

De service van Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline zorgen wij ervoor dat jouw steenkorven tuinafscheiding gemakkelijk bij jou thuis wordt afgeleverd. Wil je graag meer informatie of heb je vragen over ons aanbod aan steenkorven schuttingen? Neem gerust contact op met onze adviseurs of stel jouw vraag gemakkelijk via de chat. Wij helpen jou graag verder!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.