Hardhout schutting

Wil je een hardhouten schutting kopen? Bij Hekwerkonline bieden wij hardhouten schuttingen aan. Maak jouw tuin compleet met deze duurzame schutting.

12 producten

Filter
per pagina

12 producten

Filter
per pagina

Een hout beton schutting van hard hout

Een schutting met een luxe voorkomen? Dan maak je met een schutting vervaardigd uit hardhout de uitstekende keuze. De volle donkere houttinten komen bij hardhout mooi naar voren en de donkere kleuren geven een fraaie natuurlijke uitstraling. Bijna tropisch misschien wel. Bij Hekwerkonline combineren we deze tuinschermen met betonnen onderdelen in de kleuren grijs of antraciet, of met hardhouten palen. Voor iedere wens een passende oplossing. Waar de betondelen voor een strakkere look zorgen, geeft een paal van hardhout de gelijke warme uitstraling als het tuinscherm van hardhout.

Het tuinscherm van het hardhout beton schuttingpakket is uitgevoerd met gladde geschaafde planken met een tweetal groeven. De schutting met hardhout kan onbewerkt worden geplaatst in bijvoorbeeld de tuin. Het hout is duurzaam en heeft ook nog eens een lange levensduur. Een schutting van hardhout gaat in de regel zo’n 15 tot 20 jaar mee in goede conditie. De planken zijn geschroefd met roestvrijstalen schroeven waardoor de planken stevig aan elkaar vast zitten.

Duurzame schutting

Hekwerkonline biedt een keur aan producten op de webshop aan. Wij kijken altijd met een schuin oog naar de wereld om ons heen en de impact daarop. Zo worden onze dubbelstaafmatten geproduceerd in Nederland onder goede arbeidsomstandigheden en met een minimale uitstoot van CO2. Het hardhout kunnen we ook onder deze noemer zetten: een duurzaam product. Hardhout komt uit tropische regenwouden en is afkomstig van loofbomen. Hoe dichter de nerfstructuur, des te harder is het hout. Het wordt op een verantwoorde manier gekapt. Daarnaast heeft hardhout een lange levensduur, vele malen langer dan andere houtsoorten. Een schutting van hardhout gaat wel 15 tot 20 jaar mee. Zo kan je met een goed gevoel genieten van een prachtige schutting.

Compleet pakket hardhout schutting

Wij bieden op onze webshop een compleet pakket voor een hardhout beton schutting. Deze kan eenvoudig worden samengesteld met onze configurator. De configurator doet op de achtergrond de berekening voor het benodigde materiaal, zelf hoef je alleen wat variabelen in te vullen. Denk hierbij aan de hoogte van de hardhouten schutting, het aantal strekkende meters + hoeken en de kleuren van de betonelementen. De tool doet de rest en zet automatisch de benodigde producten in de winkelwagen. Het complete pakket wordt zo volledig afgestemd op je persoonlijke situatie en wensen. Het hardhouten beton schutting pakket bestaat standaard uit de onderstaande onderdelen:

Bij het samenstellen van het complete pakket zijn er verschillende keuzes te maken. Zo kan je kiezen uit het aantal planken dat een tuinscherm heeft. Hoe meer planken het hardhouten tuinscherm bevat, des te meer privacy (en minder inkijk) je hebt in je achtertuin. Wij bieden voor het complete pakket hout beton schutting met hardhout de opties van 19 planken (17 + 3) en 21 planken (19 + 3).

Opties bij je schutting van hardhout

Het complete pakket dat wordt samengesteld met onze handige configurator geeft de basisproducten voor jouw schutting. Om jouw tuinafscheiding verder aan te passen aan je specifieke wensen hebben wij een aantal producten in ons assortiment om dit mogelijk te maken. Zo is er de mogelijkheid om de betonpalen vast te zetten in de grond met betonmortel. Wij hebben de keuze uit drie typen betonmortel. De normale betonmortel met een langere droogtijd, snelbetonmortel met een droogtijd van 20 minuten en een ultrasnelle mortel die binnen een minuut of 5 al hard is. Betonmortel geeft een stevige hardhouten schutting meteen na het monteren, maar ook een sterk resultaat in de toekomst. Andere opties om je schutting compleet te maken staan hieronder opgesomd:

  • Tuinpoort van hardhout met een luxe uitstraling
  • Zwarte deurklink voor een nóg luxere tuinpoort
  • Handgemaakte bloempotten die perfect matchen bij de schutting

Om je hardhouten hout beton schutting wellicht nog fraaier te maken, kan je dit product combineren met onze schanskorven. Dit geeft wat beweging in de schutting. Het is niet alleen bij het hardhouten hout beton schutting pakket een veelgemaakte keuze, maar ook bij andere houtsoorten. Mocht je hulp wensen bij het samenstellen, wij zijn graag tot je dienst.

Jouw voordelige hardhout beton schutting van Hekwerkonline

Hekwerkonline heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van (hoogwaardige) afrasteringen, erfafscheidingen en tuinafscheidingen. Om deze reden kunnen we je naast advies ook de beste prijzen en kwaliteit van hardhout schuttingen bieden. Ons assortiment is uiteraard breder dan enkel hardhout, naast deze schuttingen biedt Hekwerkonline ook een compleet pakket voor een grenen hout beton schutting aan en een hout beton schutting van zwart grenen. Online bestellen gaat snel en veilig. Bezorgen doen wij snel met onze eigen bussen of via een van onze partners in de transportwereld. Wacht dus niet langer en bestel een prachtige hardhouten beton schutting pakket bij Hekwerkonline.

Vragen over hardhout?

Heb je vragen of wil je advies van Hekwerkonline over hardhouten tuinschermen of het complete schutting pakket? Geen enkel probleem. De deskundige medewerkers van ons zitten voor je klaar om vragen te beantwoorden of advies te geven over een tuinscherm van hardhout of iedere andere vraag. Bestel dus je nieuwe schutting of neem snel contact op indien advies wenselijk is.

Veelgestelde vragen
Kan ik een schutting zelf plaatsen?

Een schutting kun je prima zelf plaatsen. Houd er wel rekening mee dat het een zware klus is: de afzonderlijke onderdelen zoals de schuttingpanelen, de betonpalen en onderplaten zijn zwaar. Maar met goede wil en wat hulp is dit zonder al teveel gereedschap mogelijk. Je hebt in ieder geval een waterpas, zaag, boormachine en rolmaat nodig. Mocht je toch hulp nodig hebben dan staan wij telefonisch voor je klaar of kan je gebruik maken van onze montageservice.