Smart

Het creëren van iedere gewenste setting was nog nooit zo makkelijk als met de Smart verlichting van Hekwerkonline. Zet 'm aan en geniet volop!

10 producten

Filter
per pagina

10 producten

Filter
per pagina

Smart tuinverlichting

Als je nog meer beleving toe wilt voegen aan jouw tuin, dan kan je dit doen met smart tuinverlichting van Hekwerkonline. Wij bieden een breed assortiment tuinverlichting aan met onder andere dus de smart tuinverlichting. Hiermee kun je jouw tuin verlichten in allerlei verschillende kleuren. Dit doe je heel eenvoudig via jouw telefoon. Je hoeft dankzij deze tuinverlichting niet meer op te staan om de lampen in de tuin aan te doen. Terwijl de zon ondergaat en jij nog aan het natafelen bent met vrienden licht jij, met een druk op de knop, de gehele tuin op. Stem het licht vervolgens af op de stemming en geniet van jouw kleurrijk verlichte tuin. Hieronder lees je nog veel meer over de smart tuinverlichting van Hekwerkonline, dus lees snel verder.

Zo werkt tuinverlichting smart

De tuinverlichting met het smart bedieningssysteem werkt heel eenvoudig. Je hoeft niet heel handig te zijn met digitale middelen om het systeem te besturen. Het enige wat je nodig hebt, is een Smartphone. Het systeem wijst zich vrijwel vanzelf en laat heel duidelijk zien voor welke kleuren je kunt kiezen. Van koele tinten tot warme tinten, alles vind je in dit smart tuinverlichting systeem. Je kunt bijvoorbeeld een koele blauwtint gebruiken in de winterperiode en de warme kleuren bijvoorbeeld tijdens de zonsondergang in de zomerperiode. Maar ook voor tuinfeestjes kan de smart tuinverlichting goed van pas komen. Wissel de verschillende kleuren af in een bepaald ritme, voor een feestelijke uitstraling. Natuurlijk zijn er ook ‘standaard’ kleuren beschikbaar. Denk aan wit en warm wit licht. Ook hierin kun je zelf de intensiteit en kleurtoon van het licht afstellen.

Voordelen van smart verlichting voor in de tuin

Een van de voordelen van smart tuinverlichting is dat je volledig zelf de sfeer in jouw tuin bepaalt. Je zit niet het hele jaar door vast aan een bepaald soort verlichting. En misschien wil je het licht op sommige momenten iets feller aanzetten of juist iets dimmen? Dit kan niet met de normale niet smart tuinverlichting. Dankzij deze tuinverlichting beschik je over veel meer flexibiliteit en kun je werkelijk alle kanten op. Een ander voordeel is dat je standaard ritmes en instellingen vast kunt leggen, zodat alle verlichting in jouw tuin geautomatiseerd is.

Hier moet je op letten bij de aanschaf van smart tuinverlichting

De enige voorwaarde voor het aanschaffen van smart tuinverlichting is dat je beschikt over een Smartphone en wifi. Zonder een van deze twee voorwaarden is het helaas niet mogelijk om de smart tuinverlichting te gebruiken. Tegenwoordig kun je gelukkig voor een relatief lage prijs een Smartphone aanschaffen. Zolang deze beschikt over bluetooth en verbinding kan maken met de wifi, voldoet de telefoon aan alle voorwaarden die je nodig zijn voor het instellen van de tuinverlichting. Je zou kunnen overwegen om een goedkope telefoon aan te schaffen, zodat je ook het plezier van deze interactieve tuinverlichting kunt ervaren.

Smart tuinverlichting kopen

Wil jij ook de smart tuinverlichting kopen voor jouw tuin? Dan vind je op deze pagina alle diverse producten. Mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld het instellen van de applicatie op jouw telefoon of hoe je dit bedient, dan helpen wij je graag. Je kunt hiervoor altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.