Staande tuinlampen

Deze verlichting is gemakkelijk op iedere gewenste plek te monteren en door middel van de luxe designs perfect voor ieder tuintype. Het creëren van jouw droomtuin was nog nooit zo makkelijk!

20 producten

per pagina

20 producten

per pagina

Staande verlichting

Staande verlichting kan in jouw tuin hét verschil maken. Want heb jij alleen tuinverlichting aan de zijkanten van jouw tuin of helemaal niet, dan oogt dit nog altijd vrij kaal. Juist door staande verlichting te combineren met wandlampen en spotjes, creëer je een lichtspel dat jouw tuin complementeert. Het belicht op deze manier alle facetten binnen jouw tuin, waaronder planten, tuinmeubels en andere objecten die jij graag uit wilt lichten. De staande verlichting voor de tuin kan je zelf afstellen. Stel het licht af in een bepaalde hoek en met de smart verlichting van Hekwerkonline kun je zelfs de intensiteit van het licht bepalen. Benieuwd wat je nog meer kunt met deze vorm van verlichting voor de tuin? Hieronder vertellen wij jou alles wat je moet weten!

Verlichting staande lamp

De verlichting van de staande lamp kan zowel op stroom, batterij of solar werken. Dit is altijd afhankelijk van het type dat je kiest. Ons assortiment wisselt regelmatig, dus het kan zijn dat niet alle varianten op dit moment beschikbaar zijn. Vraag onze experts van de klantenservice om meer informatie over staande verlichting als je benieuwd bent naar de mogelijkheden. De verlichting van de staande lamp kan in principe alle kanten op schijnen. Misschien wil je juist dat deze omhoog schijnt, om een bepaald hoog object in jouw tuin beter te belichten. Of wil je juist dat het omlaag schijnt, zodat het een pad in de tuin aanduidt. Het voordeel van de staande verlichting is dat je dit helemaal zelf in de hand hebt.

Staande lamp buiten

Een staande lamp voor buiten is minstens net zo gezellig als voor binnen. In de woonkamer hebben veel mensen een staande lamp naast de bank staan, zodat zij hier een boek kunnen lezen, of puur voor de sfeer. Dit kun je natuurlijk ook doen op jouw veranda of onder een overkapping. Zo maak je van jouw buitenruimte een echte leefruimte, waar je net zo graag wilt zitten als binnen in jouw woonkamer. Bekijk alle staande verlichting van Hekwerkonline op deze pagina en schroom niet om ons om hulp te vragen als je ergens niet helemaal uitkomt!

Staande lamp voor iedere tuin

Over hulp gesproken, niet iedereen vindt het even makkelijk om een staande lamp binnen zijn of haar tuin te visualiseren. Welke lamp past het beste bij mijn tuin, hoe moet ik deze afstemmen, hoe verdeel ik het licht in mijn tuin? Allemaal vragen die wij regelmatig ontvangen van onze klanten. Wij begrijpen dat een lichtplan voor de tuin opstellen niet altijd even makkelijk is. Daarom helpen onze experts jou graag bij het samenstellen van de juiste staande verlichting voor jouw tuin.

Staande verlichting kopen

Ga je dus staande verlichting kopen, schakel dan gerust de hulp in van onze collega’s. Samen met hun weet je zeker dat jouw tuin het beste tot zijn recht komt. Bij Hekwerkonline vind je naast staande verlichting nog veel meer andere lichtbronnen voor de tuin en dus kun je in een keer het hele lichtplan voor jouw tuin aanschaffen. Binnen 5 werkdagen wordt deze bezorgd en gemonteerd in jouw tuin. Dat noemen wij bij Hekwerkonline: grenzeloos gemak.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.