BBQ

De buitenkeuken met bbq van Hekwerkonline. Ideaal voor jouw droomzomer! 

1-24 van 34 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-24 van 34 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Waarom kiezen voor een buitenkeuken met BBQ? 

Een buitenkeuken met barbecue is niet alleen een lust voor het oog, maar ook gewoon ontzettend handig. Je kunt lekker buiten het eten bereiden en een stukje vlees of vis grillen, en tegelijkertijd gezellig met jouw gezin of vrienden in contact blijven. Dat klinkt toch heerlijk! De buitenkeukens hebben ook voldoende opbergruimte voor al jouw favoriete kookbenodigdheden, dus je hebt alles bij de hand.  

Buitenkeukens met BBQ van douglas hout 

Als onze buitenkeukens met BBQ zijn gemaakt van douglas hout. Dit hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar het krijgt na een tijdje die mooie en geliefde vergrijsde kleur. Douglas hout is echt een duurzame houtsoort en het hout is van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet je zeker dat je lang plezier zult hebben van een buitenkeuken met BBQ van Hekwerkonline.  

Waar plaats je een buitenkeuken met BBQ?

Onze buitenkeukens met BBQ worden meestal geplaatst in een tuinhuis of onder een overkapping, maar ook wordt er wel gekozen voor een plaatsing in de buitenlucht. Let er even op welk type buitenkeuken je kiest en of deze een fornuis heeft en bijvoorbeeld een spoelbak. Dat is natuurlijk belangrijk i.v.m. de aansluitingen die nodig zijn om deze te kunnen plaatsen. Doordat onze buitenkeukens van hout zijn gemaakt, passen ze mooi in de natuurlijke omgeving van jouw tuin of terras. Het kan handig zijn om de buitenkeuken niet te ver van huis te plaatsen. Mocht je dan iets vergeten zijn te pakken, dan hoef je niet steeds op en neer te lopen.  

Welke soorten buitenkeukens met BBQ vind je hier? 

Je kunt veel van onze buitenkeukens naar wens samenstellen bij Hekwerkonline. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kraan met spoelbak, zoals buitenkeuken Bogota maar je kunt deze ook weglaten. Ook zijn veel van onze buitenkeukens al  aangevuld met een koelkast, zoals bij buitenkeuken Dublin en zelfs met een speciale wijnkoelkast, zoals bij buitenkeuken Miami. Geen probleem meer om buiten een lekker koel drankje te serveren. Bij Hekwerkonline vind je ook de Grandhall Built-In BBQ en de Boretti BBQ, die je eenvoudig kunt monteren op de buitenkeuken. Tevens kun je bij jouw bestelling online aangeven of er pop-up stopcontacten toegevoegd moeten worden. Dit is toch het ultieme luxe gevoel om jouw tuin of terras nét dat beetje extra te geven! 

Hoeveel levertijd?

Houd rekening met een levertijd tussen de 3 en 8 weken. Wil je dus straks nog genieten tijdens de vakantie van de buitenkeuken? Dan is het goed om hieraan te denken.  

Heb je hulp nodig? 

We kunnen ons voorstellen dat je wat hulp nodig hebt bij het uitkiezen van de perfecte buitenkeuken voor jouw tuin. De adviseurs van Hekwerkonline helpen jou graag. Neem gerust contact met ons op en geniet van het heerlijke gevoel van buiten eten bereiden! Wij staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.